اخبار ایرانیان دبیاخبار دبیاخبار دبی فارسی

4 دانش آموز سیستم هوشمندی برای حمایت از بیماران آلزایمر اختراع کردند

به گزارش دبی توییتر به نقل از خبرگذاری امارات الیوم، چهار دانشجو از گروه علوم کامپیوتر و فناوری اطلاعات در دانشکده مهندسی دانشگاه ابوظبی، سیستمی را برای حمایت از افراد مسن مبتلا به آلزایمر ایجاد کردند و آن را جامع، هوشمند و ایمن توصیف کردند الگوریتم های فناوری، تشخیص صدا و هوش مصنوعی (AI) با هدف بهبود قابل توجه کیفیت زندگی افراد مبتلا به این بیماری از طریق کاهش احساس تنهایی، تضمین نظارت بر سلامت و تحریک فعالیت ذهنی.

دانش آموزان به نام های سعد اماوی، نورهان المهلوی، بدور بابلی و یزان الاسمی توضیح دادند که نوآوری آنها زیر نظر دکتر مراد الرجب و با همکاری دکتر حنان شیخ ابراهیم، ​​پزشک مشاور انجام شده است. در بیماری های پیری و حافظه، زیرا هدف این پروژه رسیدگی به چالش های مربوط به نظارت بر سلامت و تحریک عملکردهای شناختی و تشخیص علائم اولیه در بیماران آلزایمر است.

آنها تاکید کردند که هدف از نوآوری آنها ارائه خدماتی متمایز به بیماران آلزایمر است، از طریق تلاش آنها برای انطباق فناوری برای خدمت به این گروه، کمک به آنها برای بازگرداندن زندگی روزمره خود و احیای خاطرات آنها که از این بیماری غایب بودند، همانطور که قبلا بودند. می توانند فناوری و مطالعات آکادمیک خود را برای خدمت به این دسته از بیماران جامعه تطبیق دهند.

آنها خاطرنشان کردند که این سیستم شامل یک برنامه تعاملی روی تلفن همراه، یک برنامه وب و یک واحد واقعیت مجازی است که همه آنها در یک سیستم هوشمند جامع و به هم پیوسته یکپارچه شده اند، زیرا برنامه تلفن به کاربران اجازه می دهد به طور خاص به تمرینات حافظه دسترسی داشته باشند. طراحی شده برای بهبود توانایی های ذهنی در محیط واقعیت مجازی، و همچنین شامل اجزای واقعیت مجازی است که توسط تعاملات صوتی پشتیبانی می شود، علاوه بر استفاده از یک شخصیت سه بعدی واقع گرایانه که به عنوان یک دوست هوشمند عمل می کند، علاوه بر تورهای توریستی مجازی.

آنها خاطرنشان کردند که این برنامه یک کنترل پنل برای پزشکان فراهم می کند که به آنها امکان می دهد به راحتی پیشرفت علائم بیماری را دنبال کنند و یک کنترل پنل برای همراهان برای دسترسی به اطلاعات فعالیت های لازم برای بیماران.

دانش آموزان تأیید کردند که این سیستم با ارائه راه حل های پیشرفته برای نظارت بر سلامت آنها و تحریک عملکردهای شناختی آنها به روش های غیر متعارف به بهبود کیفیت زندگی افراد مسن مبتلا به آلزایمر کمک می کند پزشکان و پرستاران به راحتی بیماران خود را تحت نظر داشته باشند.

ناظر پروژه، دکتر مراد الرجب نیز به نوبه خود گفت که این سیستم یک دستاورد مهم در زمینه مراقبت های بهداشتی هوشمند است، زیرا نوآوری نشان دهنده توانایی توسعه راه حل های فنی پیشرفته توسط دانشجویان دانشگاه ابوظبی است و نشان می دهد که این فناوری می تواند با تشخیص علائم، بهبود عملکردهای شناختی و کاهش میزان بستری شدن در بیماران آلزایمر تأثیر بسزایی داشته باشد. علاوه بر این، نوآوری نرخ تشخیص را بهبود می بخشد و قابلیت های تشخیص زودهنگام را افزایش می دهد که به بهبود مراقبت های بهداشتی، بهبود کیفیت زندگی بیماران و افزایش اثربخشی شیوه های درمانی فعلی کمک می کند که افق های جدیدی را در زمینه مراقبت های بهداشتی هوشمند و پایدار می گشاید.

توئیتر دبی

www.dubaitwitter.com

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا